Jalan-jalan ke Kuala Lumpur

Ditulis oleh Faezil Aidil | Isnin, 02 Oktober 2017



Sebaik sahaja habis Seminar CyberSAFE, saya dan Mizi pergi 'melancong' ke IKEA Ceras sebelum check in hotel.

Pergi IKEA bukan nak beli perabot pun.... tapi nak 'melantak' meatball IKEA yang femes tu.

Khusyuk betul sahabat kita ni makan chicken wings beserta 20 bijik meatball

Kemudian barulah kami bergerak ke hotel.

Nampaknya bilik yang diberikan tidak sama seperti di dalam gambar semasa menempah.

Tapi boleh la... masih mengagumkan

Bilik yang pada saya agak luas.

Katil
Jangan terkejut tengok longgokan wayar. Tu wayar VGA. Kejap lagi nak sambungkan laptop ke TV hotel
Depan katil ada sofa dan meja. Boleh buat discussion kat situ
Ruang dapur dan ruang makan
Biasanya TV kat hotel depan katil. Kali ni sebelah katil.
Bilik air
Sinki
Almari pakaian ada dalam bilik air. Senang tukar terus lepas mandi
Pintu almari pakaian

Esok, sebelum balik #JohorBahru, kami bercadang nak 'singgah' di #BerjayaTimeSquare. Mizi nak main rollercoaster katanya.

Selepas checkout, kami terus bergegas ke #BerjayaTimeSquare. Takde lah jauh sangat pun, tapi mengambil masa lama disebabkan kesesakan jalan raya (tengah hari pulak tu) ditambah pula tak biasa jalan #KualaLumpur.

Sampai sahaja di #BerjayaTimeSquare, benda pertama kami cari semestinya makan.

Cari punya cari akhirnya kami memilih Station Kopitiam.

Bergambar sebelum makanan sampai

Lepas makan

 

Sedang proses...